Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

1904
Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de watersector? En wilt u zakendoen, contacten opbouwen en/of uw netwerk uitbreiden in Marokko? Neem dan van 19 tot en met 22 april deel aan de virtuele handelsmissie naar Marokko.
2004
Op DINSDAG 20 APRIL 2021 organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Waterschapbestuurders Bedrijven/NVWB een virtuele bijeenkomst via MS Teams over actuele dossiers rond water / waterschappen. Naast waterschapsbestuurders nodigen wij ook van harte leden van VNO-NCW en MKB-Nederland uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

2104
Woensdag 21 april 2021; informatie en toelichting over de (soms complexe) regels van het handelsakkoord met het Verenigd Koninkrijk, gericht op de dienstensector

2904
Donderdag 29 april 2021 i.s.m. Bouwend Nederland en Techniek Nederland.Veilig werken met kwartsstof in de bouw en techniek

1805
Met veel plezier nodigen we u uit voor het eerste landelijke DGA-congres op 18 mei 2021 van VNO-NCW en MKB-Nederland. Een middag waarin directeuren-grootaandeelhouders en familiebedrijven centraal staan. Het congres duurt van 16.00 – 17.30 uur.

2206
Bent u actief op het gebied van HealthTech, Smart Logistics of Fintech en wilt u zakendoen in Zuid-Afrika? Neem dan van 22 juni tot en met 25 juni deel aan de virtuele techmissie naar Zuid-Afrika.