Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

DSA
3011
informatiebijeenkomst over de Digital Services Act op 30 november a.s. van 10:00-12:00. Het betreft een gezamenlijke bijeenkomst van de Europese Commissie (DG CONNECT), ACM, VNO-NCW en MKB-Nederland.
webinar alles over het verduurzamen van je bedrijfspand
1212
Webinar vanuit het programma DEB op initiatief van MKB-Nederland en Rabobank. Welke stappen kun je zetten en hoe zit het met wet- en regelgeving en met subsidies?

1412
Hierbij nodigen het ministerie van Financiën en VNO-NCW u graag uit voor een bijeenkomst over ‘1 jaar Tax Governance Code’ op 14 december 2023. Hoe gaat het met de uitvoering van de code en het inzicht geven in het fiscale beleid en wat waar betaald wordt? En hoe kunnen we nog meer bedrijven inspireren zich aan te sluiten?

1412
Welke mogelijkheden hebben zelfstandige ondernemers? Hoe bouwen zij een goed inkomen op voor later? En wat is de impact van de nieuwe pensioenwet voor zelfstandigen? Waar moet je op letten als je je pensioenopbouw wilt regelen?

2012
Graag nodigen we je uit voor het vijfde webinar op woensdag 20 december van 15.30 tot uiterlijk 17:00 uur) als onderdeel van de 8-delige webinarreeks EU-Toegankelijkheidsrichtlijn voor producten en diensten. Deze keer gaat het inhoudelijk over e-handelsdiensten. Heb je interesse? Meld je dan kosteloos aan.