Eén front tegen criminaliteit

27 Juni 2022
Datum:
Maandag 27 Juni 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Locatie:
Tivoli
Vredenburg, Utrecht
Doelgroep:
beleidsadviseurs van de overheid en van brancheorganisaties, veiligheidsadviseurs en projectleiders van publiek-private samenwerkingsvormen (PPS)

Cybercriminaliteit, mobiel banditisme en ondermijning zijn vormen van criminaliteit waar ondernemers mee te maken hebben. Alleen als we als ondernemers en overheid samenwerken, kunnen we een veilig klimaat voor ondernemers creëren. Wat doen we al en wat kan er nog beter? Dat delen we tijdens het congres: Eén front tegen criminaliteit. Deze dag vindt plaats op maandag 27 juni aanstaande tussen 10.00 en 17.00 uur in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Meld je snel aan want het aantal plekken is beperkt!

 

Wat gaan we doen?
We hebben een interessant programma samengesteld, bedoeld om te inspireren, kennis te delen, te netwerken en om nieuwe samenwerkingsvormen aan te gaan. Samen blikken we terug op het Actieprogramma Veilig Ondernemen 2019-2022. Daarbij bespreken we in diverse inspiratiesessies uiteenlopende onderwerpen, zoals ondermijning, cybercriminaliteit en mobiel banditisme. Ook kijken we vooruit op de agenda van de toekomst en kun je meepraten over de prioriteiten van de publiek-private aanpak voor de komende periode. Vanzelfsprekend is het bij uitstek een dag om nieuwe contacten te leggen. Klik hier om het voorlopige programma te bekijken

 

Voor wie?
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (Het CCV) organiseert het congres Eén front tegen criminaliteit in samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Politie. Het congres is bedoeld voor beleidsadviseurs van de overheid en van brancheorganisaties, veiligheidsadviseurs en projectleiders van publiek-private samenwerkingsvormen (PPS).

We zien je graag op 27 juni in Utrecht, want alleen samen kunnen we criminaliteit bestrijden!