Maliecafé: een gesprek met CEO David Knibbe van NN Group

03 April 2023
Datum:
Maandag 03 April 2023
Tijd:
16.00-17.00 uur
Locatie:
de Malietoren
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Kosten:
gratis

Op 3 april hebben we een nieuw Maliecafé. Dit keer spreken we in een 'Collegetour-setting' met David Knibbe, de CEO van NN Group (holding van Nationale-Nederlanden).
De centrale vraag: waarvoor staat hij aan de lat bij NN? Wat zijn de grote vraagstukken die deze grote financiële dienstverlener op zich af ziet komen? Daarover spreken we verder met hem én zoals altijd met de zaal! Dit keer met nog meer ruimte voor vragen en interactie.

 

Samen met David Knibbe kijken we naar zijn rol als CEO en zijn visie op leiderschap. Hoe maakt hij met zijn team NN klaar voor de toekomst? En hoe kijkt hij naar allerlei actuele discussies, zoals die over het ondernemingsklimaat of de klimaattransitie? Je kunt het allemaal vragen!

 

Het Maliecafé heeft als altijd plaats onder de vrolijke leiding van dagvoorzitter en comedian Esther van der Voort. We kijken uit naar je inbreng en vragen.
Locatie is de Malietoren in Den Haag. Inloop is vanaf 15:45 en we starten klokslag 16:00 uur (einde: 17:00 uur), met aansluitend een netwerkborrel.

 

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden kan snel en simpel via deze link.

 

Op 9 mei 2023 is het volgende Maliecafé. Zet het vast in je agenda!