Maliecafé: Hoe verdelen we de koek? En hoe is het gesteld met de vermogens- en inkomensongelijkheid in Nederland?

12 December 2022
Datum:
Maandag 12 December 2022
Tijd:
16:00 - 17:00 uur
Locatie:
De Malietoren
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Kosten:
Deelname is kosteloos, wel graag aanmelden.

Over die prikkelende vragen spreken we tijdens het volgende Maliecafé van VNO-NCW en MKB-Nederland op maandag 12 december. Tijdens een inspirerend uurtje met prof. Coen Teulings en prof. Marike Knoef hoor je alles wat je moet weten.

 

De sprekers

Coen Teulings (Professor aan de Universiteit Utrecht en voormalig directeur van het CPB) liet zich onlangs nog kritisch uit in de Telegraaf (https://www.telegraaf.nl/financieel/1667003817/oud-directeur-cpb-coen-teulings-hard-werken-wordt-zinloos) over het feit dat meer werken nauwelijks loont voor veel mensen. Marike Knoef is expert op het gebied van het economisch gedrag van huishoudens en pensioenen en is tevens kroonlid van de SER. Ook is zij Professor aan de Universiteit Leiden en vanaf volgend jaar de nieuwe decaan van Tilburg School of Economics.

 

Levendig

Het Maliecafe vindt als altijd plaats onder de vrolijke leiding van dagvoorzitter en comedian Esther van der Voort met heel veel ruimte voor vragen en interactie tussen sprekers en zaal. We kijken uit naar je inbreng en vragen. Locatie is de Malietoren en het café vindt plaats van 16.00-17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Aanmelden kan gratis en snel hier: Hoe verdelen we de koek: vermogens- en inkomensongelijkheid in Nederland.

 

 

Hoe verdelen we de koek? Vermogens- en inkomensongelijkheid in Nederland