MENA Trade Dinner – Tienjarig Jubileum!

29 Januari 2019
Datum:
Dinsdag 29 Januari 2019
Tijd:
v.a. 19.00
Locatie:
Sociëteit De Witte
Plein 24, 2511 CS Den Haag
Kosten:
199 euro (excl. btw) per couvert

De Netherlands Middle East en North Africa (MENA) Business Councils organiseren in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en onze samenwerkingspartners VNO-NCW en MKB-Nederland het tienjarig jubileum van het Middle East and North Africa (MENA) Trade Dinner.

 

Naast vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zijn alle Nederlandse ambassadeurs in de Arabische landen en alle Arabische ambassadeurs in Nederland ook voor dit diner uitgenodigd. Verder zullen vertegenwoordigers van de Ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat aanwezig zijn. Er zal tijdens deze avond uitgebreid gelegenheid worden geboden om met de aanwezigen te netwerken.

 

Het tienjarig jubileum van het MENA Trade Dinner zal worden gevierd in de fraaie Sociëteit De Witte aan het Plein 24 te Den Haag.
In voorgaande jaren was het MENA Trade Dinner hét netwerkevenement met focus op de relaties tussen Nederland en de MENA-regio van het jaar.

 

Programma

Het programma begint met een welkomstreceptie om 19.00 uur, gevolgd door het diner en programma om 20.30 uur.

 

Aanmelden

U kunt zich uitsluitend aanmelden via het aanmeldformulier; dit graag via e-mail retourneren aan Marian Reijnen: reijnen@vnoncw-mkb.nl

De prijs voor een couvert bedraagt € 199,- (excl. btw).

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u eveneens contact opnemen met
Marian Reijnen, 070-3490 258, reijnen@vnoncw-mkb.nl