Webinar over verplicht Energielabel C voor kantoren per 1-1-2023

09 November 2021
Datum:
Tuesday 09 November 2021
Tijd:
10.30-11.30 uur
Locatie:
online
Doelgroep:
beleidsadviseurs
Kosten:
gratis

 

Wat moeten kantoren doen voor verplicht Label C op 1-1-2023?

Energielabel C is vanaf 1 januari 2023 verplicht voor alle kantoren vanaf 100 m2 oppervlakte.
Gebruikt het gebouw te veel energie? Dan mag het niet meer als kantoor worden gebruikt.
Het is belangrijk dat ondernemers tijdig zijn geïnformeerd; om daarbij te helpen organiseert MKB-Nederland op 9 november 2021 een gratis webinar.

 

Tijdens dit webinar geven deskundigen uitleg over de wet en wat deze voor gevolgen heeft voor bestaande kantoorgebouwen.
De wettelijke verplichting kan voor bedrijven vergaande consequenties hebben: aanpassingen doorvoeren of verhuizen. Daarom is het belangrijk voor adviseurs van het bedrijfsleven om te weten wanneer een eigenaar of huurder actie moet ondernemen en wat hij of zij kan doen, met daarbij het dringende advies om tijdig aan de slag te gaan. Het aantal deskundigen dat een energielabel mag bepalen is namelijk beperkt.

 

Doelgroep webinar

Het webinar is bedoeld voor beleidsadviseurs die verantwoordelijk zijn voor het energiedossier bij branche- en ondernemersverenigingen, gemeenten en andere samenwerkingsverbanden. De insteek is praktisch: hoe kunnen we mkb-bedrijven terzijde staan om ervoor zorgen dat ze goed zijn voorbereid op 1 januari 2023?

Tijdens het webinar komen praktijkvoorbeelden aan bod die inzicht geven in de gevolgen van de wet, waarbij er ruimte is voor het stellen van vragen
Met goede informatievoorziening kunnen de adviseurs hun meerwaarde laten zien door de problematiek tijdig aan te kaarten en tegelijkertijd oplossingen aan te reiken.

 

Aanmelden

Deelname is kosteloos, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Meer informatie over Label C, het programma van het webinar en aanmelden op www.deb.nl/artikelen/webinar-label-c/