ECHO nr. 77: China start verlengingsonderzoek antidumpingmaatregelen op gehalogeneerd butylrubber

28-09-2023

HS code: 400239

 

Het Chinese Ministerie van Handel heeft op 22 september jl. de vragenlijsten gepubliceerd over het onderzoek naar verlenging van antidumpingmaatregelen op gehalogeneerd butylrubber uit de EU.

 

Exporteurs en producenten wordt gevraagd om de ingevulde vragenlijsten voor

29 oktober 2023 in te sturen. Bijgaand vindt u de relevante documenten (mededeling over publicatie van de vragenlijst in het Chinees en de onofficiële Engelse vertaling van de mededeling, en de vragenlijst in het Chinees).

 

Producenten en/of verenigingen die mogelijk door dit onderzoek worden getroffen kunnen rechtstreeks contact opnemen via Trade.Defence.Third.Countries@ec.europa.eu.

 

Handige links

• Maatregelen die de EU heeft genomen staan op de EUR-LEX-website.

• Maatregelen of onderzoeken tegen lidstaten van de EU staan op de website van de Europese Commissie.

• De Europese Commissie heeft een speciale pagina over handelsdefensieve maatregelen voor MKB: Help for SMEs (europa.eu).

 

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mailadres: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl.

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.