Vijf jaar MKB Innovatiestimulering Topsectoren

31-01-2019

De provincie Zuid-Holland organiseert samen met het ministerie van Economische Zaken op woensdag 13 februari een feestelijk en inspirerend evenement over het vijfjarig bestaan van de MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT). De MIT stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf (mkb) over regiogrenzen heen.

 

Ervaringen delen

Een innovatief idee is zo bedacht, maar van een idee een product of dienst maken vraagt meer. Om dat vervolgens naar de markt brengen, is niet voor iedereen weggelegd. Daarvoor zijn kennis, geld en relaties nodig. Hoe pakken ondernemers dit aan, wat kan de overheid voor het innovatief mkb betekenen en in welke projecten is de afgelopen vijf jaar geïnvesteerd?

 

Uiteenlopende innovaties

Ontdek hoe andere ondernemers hun innovatie verder ontwikkelden en neem een kijkje bij demonstraties van uiteenlopende innovaties. Tijdens het plenaire deel zorgt Paul Iske van het Instituut voor Briljante Mislukkingen voor inspiratie. Gedeputeerde voor Zuid-Holland Adri Bom-Lemstra (EZK), staatssecretaris Keijzer (EZK) en MKB-topsectorenvertegenwoordiger Jan van Rijsingen gaan met elkaar en met de aanwezigen in gesprek over de resultaten en kansen van de MIT-subsidieregeling.

 

Datum

Woensdag 13 februari van 13.45 uur tot 18.00 uur.

 

Plaats
Room Mate Bruno Rotterdam, Wilhelminakade 52, Rotterdam.

 

Aanmelden
Aanmelden kan hier.