'Moderne bedrijventerreinen nodig voor mooi werk'

24-06-2022

In het nieuws vliegen de grote problemen je dagelijks om de oren. De oorlog in Oekraïne, de krapte van de arbeidsmarkt, corona, hyperinflatie. En recentelijk de overbelasting van het energienet met vergaande consequenties. Allemaal risico's die ons dagelijks leven, ons dagelijks werk kunnen beïnvloeden.

 

Moderne bedrijventerreinen nodig

Door al dat nieuwsgeweld zou je bijna uit het oog verliezen hoe belangrijk juist dat dagelijkse werk is. Velen van ons willen een goede plek hebben om samen te komen en aan mooie dingen te werken. Daar zijn geschikte moderne bedrijventerreinen voor nodig waar wij met onze mensen lekker ons werk kunnen doen.

 

Band met collega's

Natuurlijk wil ik modern denken over thuiswerken en zelfsturing. Maar ik zie toch bij heel veel mensen en zeker ook de jongeren een grote behoefte aan samenkomen. Collega's hebben waarmee je een band hebt, waarmee je over grote nieuwsonderwerpen kunt praten.

 

Oog voor detail 

Alles wat we positief in heel veel jaren hebben opgebouwd bestaat uit een groot aantal kleine stapjes van bescheiden omvang met oog voor detail en door goede samenwerking. Ofwel: gewoon lekker samen werken in je bedrijf. Mooie en waardevolle dingen bedenken en maken.

 

Duurzame bedrijventerreinen

Gelukkig hebben we van de provincie via een subsidie een mooi duwtje in de rug gekregen voor moderne duurzame bedrijventerreinen. Samenwerken op een plek waar het goed toeven is en met heel veel deskundig (vak)werk stap voor stap de toekomst wordt gerealiseerd.

 

Creatie van waarde 

Risico’s en excessen komen in de krant, creatie van waarde gebeurt door mensen samen te laten werken in een mooi bedrijf op een mooi bedrijventerrein. Duurzaam en goed bereikbaar natuurlijk. Daar werken we aan in Brabant en Zeeland. Zo kan geluk heel gewoon zijn.

 

 

Eric van Schagen

Voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland