8 verkiezingsprogramma's langs de meetlat van ondernemers

11-03-2021

Opinieblad Forum legde acht verkiezingsprogramma’s – van de huidige coalitiepartijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie tot oppositiepartijen SP, GroenLinks, PvdA en PVV – langs de meetlat van ondernemers. En schreef de lijsttrekkers een openhartige brief. Leest u mee?

 

Beste Lilianne Ploumen, Net als ondernemers wil de PvdA Nederland naar een volgend plan tillen. Maar hoe dan precies? Lees de hele brief over de goede én minder goede plannen van de PvdA hier.

 

Beste Wopke Hoekstra, Aan het werk en samen de economie herstellen. Dat is wat jullie de kiezer voorhouden. Maar wat betekent dat voor ondernemers? Lees hier de brief aan het CDA.

 

Beste Gert-Jan Segers, De ChristenUnie wil een eerlijker samenleving met meer solidariteit. Hoe dan? Lees hier de hele brief met vier goede punten en drie waar je een vraagteken bij kunt zetten. 

 

Beste Mark Rutte, De VVD heeft de naam pro-bedrijfsleven te zijn, maar daar wordt de laatste tijd wel aan getwijfeld. Forum dook in het verkiezingsprogramma. En schreef Mark Rutte deze brief.

 

Beste Jesse Klaver, Als GroenLinks gaat regeren, wordt alles anders. Tenminste... Lees hier de brief met de plus- en minpunten uit het verkiezingsprogramma volgens ondernemers.

 

Beste Lilian Marijnissen, Het verkiezingsprogramma van de SP: de schrik van iedere ondernemer of valt 't mee? Lees hier de brief over de 3 goede en 3 minder goede punten uit de plannen van de SP.

 

Beste Geert Wilders, Klimaatverandering bestaat niet en minder Europa. De PVV denkt duidelijk anders over zaken dan ondernemers. Of zijn er ook overeenkomsten? Lees hier de brief aan Geert Wilders.

 

Beste Sigrid Kaag, Jullie willen een frisse start maken voor 'Nederland na de crisis.' Klinkt mooi, maar hoe pakt dit dan uit voor ondernemers? Lees de hele brief over het verkiezingsprogramma van D66 hier.

 

Op de hoogte blijven van onze beste artikelen? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.