Forum, het opinieblad van VNO‑NCW

Opinieblad Forum is hét digitale platform voor ondernemers, politici, beleidsmakers en mediaprofessionals om op de hoogte te blijven van alles er speelt bij ondernemers en in de politiek.

Abonneer je nu op ForumAlert en mis niets

Onze journalisten bijten zich vast in dé grote thema’s voor ondernemers; maken spannende achtergrondverhalen, diepgravende interviews en reportages. Lees elke dag een nieuw verhaal op www.opiniebladforum.nl. Of lees ze elke maand in het tijdschrift dat Opinieblad Forum uitgeeft.

Volg jij ons al?

Opinieblad Forum is ook actief op social media. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en X en blijf op de hoogte van onze mooiste verhalen over ondernemerschap, samenleving en politiek. Of meld je aan voor de Forum Alert, een wekelijkse nieuwsbrief waarin je onze beste verhalen vindt over ondernemers en politiek.

De cijfers

Opinieblad Forum verschijnt elf keer per jaar als tijdschrift dat bij ruim 21.000 ondernemers, politici, beleidsmakers en journalisten in de bus valt.

De verschijningsdata in 2024 zijn: 25 januari, 22 februari, 21 maart, 25 april, 23 mei, 20 juni, 25 juli, 26 september, 24 oktober, 21 november en 19 december.

Adverteren in Forum, nieuwsbrieven of op deze website

Bestaat je doelgroep uit ondernemers (ceo’s en/of mkb’ers), politici, beleidsmakers en/of mediaprofessionals? Denk dan eens aan adverteren in Opinieblad Forum of in de (algemene) nieuwsbrief van VNO-NCW.

Vraag naar de mogelijkheden bij:
Van Vliet Bureau voor Media Advies
Luciène Paap
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 571 47 45
E-mail: l.paap@bureauvanvliet.com

Vragen over Forum magazine

Wil je een adres- of naamswijziging doorgeven? Je abonnement opzeggen? Of heb je andere vragen over je Forumabonnement?
Gebruik dan dit formulier of neem contact op met Loek van Houdt van de ledenadministratie: houdt@vnoncw-mkb.nl of +31 70 3490 338.

Contact met Forum

Als je tips heb, of vragen of opmerkingen naar aanleiding van een artikel, neem dan contact op met een van de redactieleden.
Of stuur een bericht naar forum@vnoncw-mkb.nl. Gebruik dat adres ook om persberichten naartoe te sturen.