Over Forum

Forum, het opinieblad van VNO-NCW
Opinieblad Forum is een digitaal platform voor ondernemers, politici, beleidsmakers en media over ondernemerschap en politiek. Op www.opiniebladforum.nl worden dagelijks nieuwe interviews, achtergronden en opiniestukken gepubliceerd. Daarnaast komt Opinieblad Forum maandelijks uit als tijdschrift dat bij ruim 25.000 ondernemers, politici, beleidsmakers en journalisten in de bus valt.
Opinieblad Forum is ook actief op social media. Volg ons bijvoorbeeld op LinkedIn, Facebook en Twitter. Of meld u aan voor de Forum Alert, een wekelijkse nieuwsbrief met de meest relevante artikelen over ondernemerschap en politiek.

 

Verschijningsdata
De printedities van Forum verschijnen in 2024 op 25 januari, 22 februari, 21 maart, 25 april, 23 mei, 20 juni, 25 juli, 26 september, 24 oktober, 21 november en 19 december.

 

Adverteren in Forum, nieuwsbrieven of op deze website
Bestaat uw doelgroep uit ondernemers (ceo's en/of mkb'ers), politici, beleidsmakers en/of media? Denk dan eens aan adverteren in Opinieblad Forum of in de (algemene) nieuwsbrief van VNO-NCW.

Vraag naar de mogelijkheden bij:Van Vliet Bureau voor Media Advies
Luciène Paap
Wateringweg 129
2031 EG Haarlem
Tel: 023 571 47 45
E-mail: l.paap@bureauvanvliet.com

Vragen over Forum magazine
Opinieblad Forum verschijnt elke maand als gedrukt magazine. Opzegging van een betaald abonnement kan per 1 januari. Hiervoor geldt geen opzeggingstermijn.
- Wilt u een adreswijziging of persoonswijziging doorgeven?
- Of heeft u andere vragen over uw Forumabonnement?
Neem dan contact op met Loek van Houdt van de ledenadministratie:
houdt@vnoncw-mkb.nl of +31 70 3490 338

 

Contact met Forum
Als u tips heeft, of vragen of opmerkingen naar aanleiding van een artikel, neem dan contact op met één van de redactieleden. Of stuur een bericht naar forum@vnoncw-mkb.nl.
Wij raden aan ook persberichten naar dit e-mailadres te sturen in plaats van naar afzonderlijke redactieleden.