ECHO nr. 73: Start van een antidumpingonderzoek door Zuid-Korea naar Butyl Glycol Ether uit de Verengigde Staten van Amerika en Frankrijk

17-08-2021

Betrokken EU-landen: Frankrijk

 

Type zaak: Start onderzoek 30 juli 2021 (bijlage 1)

 

Tariefcodes: 2909.43.0000

 

Opmerkingen: Leveranciers die vrijwillig aan het onderzoeksproces willen deelnemen en een individuele dumpingmarge willen verkrijgen, moeten hun voornemen kenbaar maken door vóór 23 augustus 2021 een aanvraag in te dienen.

 

Bijgevoegde NOI in het Engels, en twee documenten in de Koreaanse taal (bijlage 2 en bijlage 3). Engelse vertaling is niet beschikbaar.

 

We zouden het op prijs stellen als u deze informatie zou kunnen doorgeven aan producenten/verenigingen die mogelijk betrokken zijn bij dit onderzoek, die ook rechtstreeks contact met ons kunnen opnemen via Trade.Defence.Third.Countries@ec.europa.eu.

 

Bezoek onze speciale webpagina om onderzoeken tegen EU-uitvoer bij te houden: http://ec.europa.eu/trade/policy/accessing-markets/trade-defence/actions-against-exports-from-the-eu/.

 

Handige links

 

Vragen

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mail: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl.

 

Lees meer over

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.