ECHO nr. 1: Het Indonesische ministerie van Financiën heeft op 24 december 2021 definitieve vrijwaringsmaatregelen ingesteld op de invoer van uitzetbaar polystyreen (EPS) in de vorm van korrels

05-01-2022

Betrokken EU-landen: Erga Omnes

 

Tariefcodes: 390311

 

Informatie: de verordening nr.174/PMK.010/2021 (bijlage) is op 24 december 2021 volledig van toepassing geworden en gepubliceerd op de website van het Indonesische Comité voor Handelsbeveiliging (KPPI) http://kppi.kemendag.go.id/daftar_kasus/detail_produk/2/5/137.

 

Producenten en/of verenigingen die mogelijk door dit onderzoek worden getroffen kunnen rechtstreeks contact opnemen via Trade.Defence.Third.Countries@ec.europa.eu.

 

Handige links

 

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mail: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl.

Lees meer over

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.