ECHO nr. 2: Marokko is voornemens een tariefcontingent toe te kennen aan de invoerquota voor koudgewalste staalplaten en geplateerde of gecoate platen, en voor walsdraad en wapeningsstaven voor het jaar 2022

05-01-2022

Marokko is voornemens een tariefcontingent toe te kennen aan de invoerquota 36.000 ton voor koudgewalste staalplaten en geplateerde of gecoate platen, met betrekking tot het jaar 2022.

 

Het ministerie van handel en industrie van Marokko deelt importeurs mee dat het voornemens is een tariefcontingent toe te kennen aan de invoerquota van 36.000 ton voor koudgewalste staalplaten en geplateerde of gecoate platen, met betrekking tot het jaar 2022.

 

Extra informatie: Importeurs die van het contingent willen profiteren, moeten hun aanvraag uiterlijk 14 januari 2022 om 16:00 uur indienen.

In het bijgevoegde document (bijlage 1) vindt u alle informatie en formulieren voor de aanvraag tot verdeling van het invoerquotum. 

 

 

Marokko is voornemens een tariefcontingent toe te kennen aan de invoerquata voor walsdraad en wapeningsstaven voor het jaar contingent 2022 (146.410 ton en 123.938 ton).

 

Het ministerie van handel en industrie van Marokko deelt importeurs mee dat het voornemens is een tariefcontingent toe te kennen aan de invoerquota voor walsdraad en wapeningsstaven voor het jaar contingent 2022 (146.410 ton en 123.938 ton).

 

Extra informatie: Importeurs die van het contingent willen profiteren, moeten hun aanvraag uiterlijk 14 januari 2022 om 16:00 uur indienen.

In het bijgevoegde document (bijlage 2) vindt u alle informatie en formulieren voor de aanvraag tot verdeling van het invoerquotum. 

 

Producenten en/of verenigingen die mogelijk door dit onderzoek worden getroffen kunnen rechtstreeks contact opnemen via Trade.Defence.Third.Countries@ec.europa.eu.

 

Handige links

 

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mail: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl.

 

Lees meer over

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.