Doe mee 'Namens Nederland' aan onze toekomst

31-07-2014

Doe mee Namens Nederland, aan een enquête onder de Nederlandse bevolking, gericht op de toekomst van ons land. Het onderzoek vraagt deelnemers om concrete keuzes: wat vinden we met z'n allen het belangrijkste in dit land? Wat willen we dat (nog) beter wordt? Gezondheidszorg, veiligheid of toch onderwijs? En wat hebben we ervoor over om onze gezamenlijke ambitie te bereiken?

Wensen ondernemers
Ook VNO-NCW is betrokken bij dit initiatief, dat bijdraagt aan het aan het vormgeven van een voorspoedig en concurrerend Nederland. Belangrijk is dat zoveel mogelijk Nederlanders en ook ondernemers zich uitspreken over wat zij willen. Vul de vragenlijst (15 min.) nu in of ga naar namensnederland.nl.

Brede maatschappelijke coalitie
Namens Nederland is een onafhankelijk en belangeloos initiatief van McKinsey & Company, gesteund door De Telegraaf, RTL, SBS, FD, nudnik, CAVIAR, Motivaction, SKIM, FNV, CNV, VNO-NCW, RET, HTM, NS en een aantal wetenschappers. Zij vinden het belangrijk dat de Nederlandse bevolking zich uitspreekt over de toekomst van Nederland en dragen elk belangeloos hun steentje bij.

Campagneperiode
De vragenlijst staat open tot 14 september. Eind oktober zullen die bekend worden gemaakt.

Lees meer over